ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πρακτόρευση Ακτοπλοϊκών εταιρειών – Εισιτήρια

Η επιχείρηση τους ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σαν Ναυτικό Πρακτορείο με αντικείμενο την πρακτόρευση Ακτοπλοϊκών εταιρειών της εποχής εκείνης, όπως αυτές των Υιών Λουκά Νομικού, Πολέμη, Αφών Αγαπητού, Στρίντζη, Κατσουλάκη, Υιών Κων/νου Βεντούρη και τα πλοία τους ΛΗΜΝΟΣ, ΕΛΛΑΣ ΕΞΠΡΕΣ, ΑΝΕΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΔΗΛΟΣ, ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ, ΝΑΪΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ, ΜΠΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ και άλλα.

Ήταν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με τα ταχύπλοα πλοία από το 1991, πρακτορεύοντας τα πρώτα απ΄αυτά, όπως το catamaran GOLDEN OLYMPICS του Βομβογιάννη, τα Catamaran 1 και Catamaran 2 της Πειραϊκής ΑΝΕ, και τα MEGA DOLPHINS της εταιρείας CERES. Και ενώ τα χρόνια περνούσαν, οι επιχειρήσεις τους – τρεις σήμερα – μεγάλωναν, το όνομα τους δυνάμωνε, και έφτασε σήμερα να είναι το σοβαρότερο και πλέον υπεύθυνο πρακτορείο της Σύρου, πού το όνομα του είναι συνώνυμο της εξυπηρέτησης και της υπευθυνότητας, αντιπροσωπεύοντας τα δύο αδέλφια Νίκος και Παναγιώτης Βασιλικός ως κεντρικοί πράκτορες ή ως υποπράκτορες τις μεγαλύτερες Ακτοπλοϊκές εταιρείες όπως την HELLENIC SEAWAYS, την ΑΝΕΚ, τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, την ΝΕL LINES, την BLUE STAR FERRIES, την G.A. FERRIES, την AEGEAN SPEED LINES, την SUPERFAST και άλλες.

Πρακτόρευση Ναυτιλιακών Εταιρειών για επισκευές πλοίων τους στο ΝΕΩΡΙΟ

Άλλη, εξίσου κύρια δραστηριότητα του γραφείου, ήταν από τότε η πρακτόρευση των μεγαλύτερων και σοβαρότερων τότε Ελληνικών και Ξένων Ναυτιλιακών Εταιρειών πού τα πλοία τους ερχόντουσαν στα εδώ Ναυπηγεία ΝΕΩΡΙΟΝ ιδιοκτησίας Γουλανδρή στην αρχή και μετέπειτα κρατικά μέχρι και το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς για επισκευές και δεξαμενισμό.

Γραφείο Γενικού Τουρισμού

Η επιχείρηση από το 1990 διεύρυνε τις δραστηριότητες της και στο τουρισμό, ιδρύοντας και Γραφείο Γενικού Τουρισμού προσπαθώντας και εκείνη να βάλει το λιθαράκι της στην τουριστική ανάπτυξη της Σύρου, πάντα προς ποιοτικό τουρισμό ΙΝ COMMING από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ελβετία, συμμετέχοντας δυναμικά σε τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, και αντιπροσωπεύοντας ΤOUR OPERATORS και μεγάλα Τουριστικά Γραφεία, Ελληνικά και ξένα.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων – Rent a Car

Από το 1999 οι δραστηριότητες των επιχειρήσεων τους επεκτάθηκαν και στις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ιδρύοντας την βασιλικός Rent a Car, η οποία διαθέτει σήμερα πλέον των 35 καινούργιων αυτοκινήτων, η οποία ηγείται του χώρου και διαρκώς επεκτείνεται, αντιπροσωπεύοντας για κάποιο χρονικό διάστημα με francise στην Σύρο και την μεγαλύτερη και σοβαρότερη εταιρεία του κλάδου, την HERTZ.

Αεροπορικά εισιτήρια

Τρία χρόνια αργότερα η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους, συμπληρώνεται με την ανάπτυξη του τμήματος των Αεροπορικών εισιτηρίων προσφέροντας τους τα οικονομικότερα εισιτήρια με τις πλέον αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες.

Yachting Agency

Τέλος μια δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια είναι το yachting agency προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες τους στους ιδιαίτερους και υψηλούς αυτούς πελάτες τους – αν και όλους τους πελάτες, όλων των δραστηριοτήτων τους, τους θεωρούν ιδιαίτερους και υψηλούς – αντιπροσωπεύοντας στην Σύρο την μεγαλύτερη εταιρεία yachting agency, την Α1 yachting.

Οι ανησυχίες τους δεν σταματούν εδώ και συνεχώς ψάχνονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους σε παρεμφερείς δραστηριότητες, διατηρώντας υψηλά όμως την ποιότητα των υπηρεσιών πού προσφέρουν στους πελάτες τους καθιστώντας τους, απολύτως πιστούς, αφού αυτό αποτελεί σκοπό της επαγγελματικότητας τους αλλά και άποψη τους γενικότερα.

ΣΥΝΔΕΣΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο NEWSLETTER μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, τις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, αλλά και τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ του πρακτορείου μας.